Gevelbekleding

Bij ons kan je eveneens terecht voor de renovatie van een gevel met behulp van sandwichpanelen.

Onze bardage projecten beperken zich niet alleen tot renovaties, ook voor nieuwbouwtoepassingen kan je met geïsoleerde sandwichpanelen bedrijfsgebouwen en residentiële woningen afwerken. De toepassingen van geïsoleerde sandwichpanelen voor gevelafwerking zijn eindeloos, denk maar aan poolhouses, carports, tuinhuizen, bedrijfsloodsen,... Mensen helpen is een hobby, aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen!

Plaatsing volgens de regels van de kunst

Wij garanderen u een plaatsing volgens alle regels van de kunst. Onze medewerkers zijn experts in hun vak, die dankzij permanente bijscholing steeds op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken en de meest recente producten.

Wat kost een gevelrenovatie met sandwichpanelen?

Indien u meer informatie wenst over onze gevelbekleding, dan kan u contact met ons opnemen via de contactpagina.
Wij doen gevelbekleding zowel bij bedrijven als bij particulieren. Bekijk gerust onze projectenpagina rond gevelrenovaties. 

Voordelen van gevelbekleding met wandpanelen

  • lange levensduur
  • isolerend en dus een goede EPC-waarde
  • afdichtend
  • snelle plaatsing
  • mooi uitzicht

Geïsoleerde en niet geïsoleerde gevelbekleding

De panelen voor gevelbekleding kunnen zowel geïsoleerd als niet-geïsoleerd zijn. Wij plaatsen gevelbekledingen over heel België. Met ons bedrijf staan we paraat om werken te doen zowel voor nieuwbouw, als voor renovaties. Wanneer we een te renoveren gebouw bekleden kunnen we in een mum van tijd het gebouw een absolute meerwaarde geven: het ziet er direct veel moderner uit, en heeft kwalitatief ook een grote meerwaarde.

Soorten wandpanelen voor wandbedekking

Kristof werkt met uiterst kwalitatieve wandprofielen van Isocab en Joris Ide.

Meer informatie over wandpanelen van Isocab kan u vinden op: gevelpanelen Isocab. Hier vindt u ook de technische eigenschappen van de wandplaten, een kleurenkaart die alle mogelijke tinten van de panelen weergeeft, en verdere documentatie. Meer informatie over wandplaten van Joris Ide kan u vinden op: wandplaten Joris Ide. Hier vindt u technische specificaties, mogelijke vormen, toebehoren, kleurenkaart en alle gewenste verdere informatie.

zondag, november 29, 2020 - 16:35