Wie zijn we?

Wie zijn we?

De wortels van het bedrijf Kristof Naert liggen eind jaren '90 in West-Vlaanderen. Kristof begint dan te werken voor een extern bedrijf als plaatser van bardage. Hier leerde hij de knepen van het vak: de juiste materiaalkeuze, snelle en efficiënte manieren van plaatsen, kwalitatieve opvolging,...

Vanaf 2007 werkte Kristof in bijberoep aan projecten gerelateerd aan sandwichpanelen, isotherme constructies, gevel- en dakwerken en cleanrooms.

Vanaf 2010 werd het bijberoep omgevormd tot hoofdberoep, en werd ook de vennootschap "Kristof Naert Bvba" met zetel te Ingelmunster (West-Vlaanderen) opgericht. Intussen is de onderneming uitgegroeid tot een bedrijf met 6 werknemers (met elk vele jaren ervaring).

De laatste jaren hebben we ook geïnvesteerd in werkmateriaal: wagens en tools, waardoor we samen met onze werknemers een uiterst snelle en kwalitatieve service kunnen bieden. Oorspronkelijk hadden we voornamelijk projecten in West-Vlaanderen, maar meer en meer kregen we aanvraag om ook projecten in andere provincies uit te voeren. Inmiddels zijn we actief in heel België (waaronder zelfs in Wallonië) en hebben we ook enkele projecten in het buitenland. Wij werken met de kwalitatieve materialen van Joris Ide en Kingspan (het vroegere Isocab uit Bavikhove).

Contact formulier

Tot uw dienst

 • Petra Ottevaere
  kristof naert bvba petra ottevare administratie
  Administratie
  administratie@naertkristof.be
 • Francis Vervacke
  kristof naert bvba francis vervacke calculatie
  Calculatie
  calculatie@naertkristof.be
 • Kristof Naert
  kristof naert bvba kristof naert zaakvoerder
  Zaakvoerder
  kristof@naertkristof.be

Onze locatie