Nieuws

Wagensponsor rallypiloot Bjorn Syx

Bjorn Syx Classics is ontstaan in 2013. Op 18- jarige leeftijd was Bjorn reeds gepassioneerd door de Duitse autoconstructeur BMW. De bedrijfsgebouwen uitgerust met showroom bevinden zich sinds 2016 in Poperinge. Doorheen de jaren legde Bjorn zich toe op het welbekende E30 model voornamelijk de M3 uitvoering hiervan. Met doorgronde kennis van dit model kunnen wij de beste exemplaren uit de markt halen en aanbieden. Verder hebben wij andere BMW M-modellen in ons gamma van oud naar jong. Moest u op zoek zijn naar uw BMW droomwagen en u wenst hierbij professioneel geadviseerd te worden, dan kan u bij Bjorn Syx Classics terecht voor de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Overname van uw oudere wagen of het te koop stellen van uw wagen in consignatie is bij ons mogelijk.

Nieuwsbron
Fotos : Cabana photography

Minivoetbalclub Kristof Naert - MVC Naert

Kristof Naert sponsort voetbalclub "Minivoetbalclub Kristof Naert". Meer info kan je vinden op de facebook pagina van MVC Kristof Naert via deze link.

Wedstrijden minivoetbalcompetitie Ingelmunster

 • Joga Bonito – Sharks 6 – 4
 • Scouts Solico – Focus Brandstore 2 – 14
 • Interbellum – Bouwwerken Bossuyt 3 – 14
 • MVC Deportivo – I Cugini 6 – 6
 • Klein Essevee – De Pauw 5 – 1
 • Villa Bonte – Kelderbouw Uytenhove 17 – 3
 • RMFC Anne Daan/KLJ – JH Kontrabas 5 – 6
 • MVC Kristof Naert –Sportvrienden 12 – 2
 • AM Construct/Chauffage Martin – Zinkwerken Depaepe 8 – 4

Rangschikking minivoetbalcompetitie Ingelmunster

 1. Bouwwerken Bossuyt 12
 2. AM Construct/Chauff Martin 12
 3. Villa Bonte 12
 4. Klein Essevee 10
 5. Joga Bonito 9
 6. MVC Kristof Naert 9
 7. Sharks 9
 8. MVC Deportivo VDM 7
 9. I Cugini 7
 10. Focus Brandstore 6
 11. Zinkwerken Depaepe 4
 12. RMFC Anne Daan/KLJ 3
 13. JH Kontrabas 3
 14. Scouts Solico 3
 15. De Pauw 0
 16. Sportvrienden 0
 17. Interbellu 0
 18. Kelderbouw Uytenhove

Matchbespreking MVC Kristof Naert – Sportvrienden 12 – 2

De jongens van Kristof Naert speelden heel kort op de bal. Op een aanval van Kennet Sanders reageerde Sven Soenens heel attent en opende de score. Amper een minuut later scoorde Dieter Goeminne de 2-0 Net voor affluiten van de eerste kwart werd de 4-0 gescoord. Ook in het tweede kwartier bleef de thuisploeg de wedstrijd in handen nemen en liep verder uit tot 6 – 0. In het derde kwartier kon Jan Vankeirsbilck de 7-0 scoren en mocht het duo Goeminne-Crombez een strafcorner omzetten. Jan Vankeirsbilck tekende ook voor de 9-0. Via strafschop kon Sportvrienden de 9-1 aantekenen onmiddellijk gevolgd door de 10-1 door Stefaan Plovie. Goeminne en Soenens konden de score nog opdrijven tot 12-1 en in de slotminuut kon Kenneth Sanders milderen tot 12-2 eindscore.(CLY) Op de foto MVC Kristof Naert met Geert Vandeplancke, Sven Soenens, Stefaan Plovie, Dieter Coussement, Christophe Crombez, Jan Vankeirsbilck en Dieter Goeminne.

Nieuwsbron
Foto: Krant van West-Vlaanderen

Ook verkoop van tweedehands sandwichpanelen

Af en toe hebben wij ook tweedehands sandwichpanelen. Dit zijn panelen die afkomstig zijn van afbraak van grote panden, en deze panelen zijn nog uiterst geschikt om opnieuw te gebruiken. Uiteraard zijn deze panelen aan interessante prijzen. Contacteer ons gerust voor meer info.

Pin van onze miniatuur luchtballon

Onlangs hebben we in China een pin laten ontwerpen, waarop onze modelballon en reclame staat! Hiernaast kan u het ontwerp terugvinden. Wenst u ook zo'n pin, dan kan u ons er steeds naar vragen..

Miniatuur luchtballon met onze reclame

Sinds 2009 werken we samen met Hendrik Deleu. Hij bouwt als hobby modelballons. Zijn laatst gemaakte ballon is voorzien van een spandoek van 8 vierkante meter met onze reclame. Hiermee werd reeds publiciteit gemaakt op verschillende grote evenementen in de buurt, zoals de ballonhappening in Waregem, de Kriekefeesten in Ingelmunster en de ballonmeeting in Bavikhove. Hiermee werden we één van de eerste sponsors in Belgie van een modelballonteam! Deze ballon toont een heel ander aspect van de modelbouw!

De ballon heeft een inhoud van 86 kubieke meter, en werd volledig manueel gemaakt. Wanneer dit volume met hetelucht is gevuld, kan de ballon zo'n 11.5 kg optillen. Afmetingen zijn ongeveer 8m op 5m.

Meer info over deze ballon kan u vinden op onze aparte pagina miniatuur luchtballon.