Sympathisanten

Cabana photography

Het begon als hobby... Ik hou ervan mensen te laten stralen... een prachtig moment vast te leggen... een souvenier voor later. Creatieve groeten, David

Algemene schoonmaak Olivier Chielens

Bij Olivier Chielens kan je terecht voor algemene schoonmaak- en poetsbeurten.

We beperken ons niet tot de klassieke schoonmaakdiensten maar je kan bij ons eveneens terecht voor het reinigen van opritten, verandas, gevels, reinigen van zonnepanelen, dakgoten, parketvloeren en de eerste schoonmaakbeurt na het opleveren van (bouw en renovatie) werven.

Ballonvaarten Gino Ciers uit Harelbeke

Distri Europe ballonvaarten uit Harelbeke biedt ballonvaarten aan boven Oost- en West-Vlaanderen.

Geen verrassing is zo groot als een (online) ballonvaart cadeaubon als geschenk voor elke gelegenheid…! Gelegenheden genoeg: verjaardag, huwelijksverjaardag, pensioen, Sinterklaas, eindejaarsfeesten, valentijn, communie, verjaardag enz...) en degene die de bon krijgt (onze bonnen zijn 2 jaar geldig) en meevliegt met de luchtballon kan zelf kiezen waar en wanneer hij/zij wil meevliegen. Wij vliegen elke dag bij gunstig en veilig ballonweer, ook in de weekends en op feestdagen.

Feestfotobox: verhuur van Photobooth

Mogelijks heeft u het zelf al eens gemaakt: een fotohokje op een feest of evenement... Met onze photo booth zetten we uw speciale momenten die je wil vieren vast op een uiterst originele foto. De foto's kunnen zowel digitaal bezorgd worden, als ter plaatse worden afgedrukt. De meeste van onze klanten huren de fotobox voor een huwelijk, bedrijfsfeest, jubileum, personeelsfeest of opendeurdag. Het leuke is dat je direct iets hebt om mee te geven met de gasten als bedanking: een origineel strookje met jullie eigen persoonlijke logo, datum,... En extra leuk is dat je achteraf alle foto's ook voor jezelf hebt als aandenken.