Dakwerken

Geïsoleerde sandwichpanelen zijn uitermate geschikt voor nieuwe daken, en dak renovaties.

Plaatsing volgens de regels van de kunst

Wij garanderen u een plaatsing volgens alle regels van de kunst. Onze medewerkers zijn experts in hun vak, die dankzij permanente bijscholing steeds op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken en de meest recente producten.

Prijzen dakbedekking met geisoleerde sandwichpanelen.

De prijs van een nieuw dak met sandwichpanelen is op aanvraag, en afhankelijk van uw project. Contacteer ons met meer informatie (afmetingen, bestaande dak afwerking) en wij kunnen u vlot een idee geven van de kostprijs. Heb je andere vragen omtrent dakwerken met sandwichpanelen? Aarzel dan zeker niet om onze expertise in te roepen.

Particulieren en bedrijven

De meeste van onze klanten voor dakbekleding zijn particulieren die een dak willen renoveren of moderniseren. Vaak wensen mensen oude asbest-dakbekleding te verwijderen en te vervangen door een snel en kwalitatief product. Hiervoor zijn de bardageplaten ideaal.

Naast particulieren installeren we ook bij bedrijven.

Voordelen van dakbekleding met sandwichpanelen

  • lange levensduur
  • isolerend en dus een goede EPC-waarde
  • afdichtend
  • snelle plaatsing
  • mooi uitzicht
  • eenvoudige onderliggende constructies zijn mogelijk met zelfdragende sandwichpanelen

Geïsoleerde en niet geïsoleerde dakbekleding

De panelen voor dakbekleding kunnen zowel geïsoleerd als niet-geïsoleerd zijn. Wij plaatsen dakbekledingen over heel België. Met ons bedrijf staan we paraat om werken te doen zowel voor nieuwbouw, als voor renovaties. Wanneer we een te renoveren gebouw bekleden kunnen we in een mum van tijd het gebouw een absolute meerwaarde geven: het ziet er direct veel moderner uit, en heeft kwalitatief ook een grote meerwaarde.

Moderne sandwichpanelen laten toe om extra elementen te integreren zodat u gebruik kan maken van natuurlijk licht. Dit kan een belangrijke rol spelen in magazijnen, kantoren of woningen. De dabkbekleding wordt bovendien afgewerkt met goten, en afwateringssystemen.

Welke panelen voor dakbedekking?

Kristof werkt met uiterst kwalitatieve panelen van Isocab en Joris Ide. Meer informatie over dakpanelen van Isocab kan u vinden op: dakpanelen Isocab. Hier vindt u ook de technische eigenschappen van de dakpanelen, een kleurenkaart die alle mogelijke tinten van de panelen weergeeft, en verdere documentatie. Meer informatie over dakplaten van Joris Ide kan u vinden op: dakpanelen Joris Ide. Hier vindt u technische specificaties, mogelijke vormen, toebehoren, kleurenkaart en alle gewenste verdere informatie. Indien voor de dakwerken ook wordt geopteerd voor installatie van goten kan u hier meer informatie terugvinden over de dakgoten.

zondag, november 29, 2020 - 16:36