Binneninrichting

Ook voor de binnenafwerking van residentiële en industriële gebouwen kan je beroep doen op ons.

Naert Kristof plaatst zowel de binnen-als buitenkant van gebouwen. Binnenin het gebouw kunnen we elke kamer naar uw wens inrichten. Al onze wandbekleding gebeurt op maat. Wij beschikken over vele verschillende types materialen, voornamelijk bestaande uit polyurethaan. Ook de toegang tot de kamer kan worden voorzien van een isothermische deuren, draaideuren of schuifdeuren, Flip-Flap deuren of snelloopdeuren of oproldeuren .

Inrichting totaalconcepten

Voor totaalconcepten kan u ook bij ons terecht. Wij werken samen met andere firma's die service onderdelen leveren. Verschillende schuifrailsystemen, bar meubelen, rekken, tochtgordijnen, koelmeubelen, koeltoonbanken... kunnen geplaatst worden. Wij kunnen u helpen met de finale inrichting van uw ruimtes.

Al wat u nodig heeft voor uw koeltechniek in grootkeuken, bakkerij, slagerij, horeca-zaak,... kan u via ons bekomen. Ook voor HACCP-doeleinden kan u steeds bij ons terecht!

Van toepassing voor tal van sectoren

De mogelijkheden en Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het bekleden met panelen en inrichten in de voeding- en horeca industrie: vooral in slagerijen, slachterijen, fruitcellen, bakkerijen, fruitkwekerijen, diepvriescellen en (groot-)keukens. Zelfs wijnkelders kunnen door ons ingericht worden. Doeleinden zijn vooral voor het optimaal bewaren van levensmiddelen, vooral door een koelkamer of droogkamer voor fijne vleeswaren. Zowel opslag als productie gebeuren in de door ons ontworpen ruimtes. Bovendien hebben we reeds ervaring met het plaatsen van kweekcellen, rijpingskamers, klimakamers, rijskamers in bakkerijen,...

Binnenafwerking met sandwichpanelen van A tot Z

Wij plaatsen ook plinten en stootbanden, stootranden, bardage, beschermpaaltjes en vloeren. Alles is proper en snel afwasbaar! Bovendien is dit onderworpen aan hygiëne en voedselveiligheid! De constructies worden gemaakt op maat van uw ruimte. Neem gerust contact met ons op voor het plaatsten of aankopen van materiaal. Wij plaatsen ook scheidingswanden of constructies die beschouwd kunnen worden als "ruimte in ruimte". Onze plaatsingen zijn snel en nauwkeurig, met oog voor het kleinste detail! Ook de belichting kan geplaatst worden. Hiervoor worden specifieke verlichtingsarmaturen voorzien. De panelen zijn isothermisch (isotherme constructies), modulair en passen zich aan in verschillende omstandigheden. Hierdoor is heel de constructie gemakkelijk op te bouwen en heel eenvoudig uitbreidbaar! Wij plaatsen scheidingswanden op maat en doen aan compartimentering. We maken gebruik van stevige robuuste metalen met een lange levensduur: aluminium en inox.

zondag, november 29, 2020 - 16:34