Facebook pagina van Kristof Naert Bvba
Ce site en Français  

Bvba Naert Kristof

Hendrik Consciencestraat 9 8770 Ingelmunster

Tel: 0477 / 28 54 40

Mail: info@naertkristof.be

Of contactformulier:

Klik hier 

Wij werken met de uiterst kwalitatieve materialen van Joris Ide en Isocab:

sandwichpanelen Isocab


sandwichpanelen Joris Ide

Foto's van onze werken

Hieronder vindt u foto's van een greep uit onze projecten. We hebben getracht om zoveel mogelijk verschillende types projecten op te lijsten.
U kan op de foto klikken om hem in het groot, in een diavoorstelling te bekijken.
Indien we een werk bij u hebben uitgevoerd mag u ons steeds enkele foto's opsturen, en we plaatsen ze bij op onze site.

Cleanroom Middelheim ziekenhuis Antwerpen

We plaatsten de binneninrichting van de keuken in het Antwerps Middelheim ziekenhuis volgens de cleanroom principes.
Er werd gewerkt met makkelijk afwasbare panelen en we installeerden een schuifdeur en een klapdeur. Er werden ook stootranden en verlichtingsarmaturen geplaatst.
cleanroom Middelheim Antwerpen cleanroom Middelheim Antwerpen cleanroom Middelheim Antwerpen cleanroom Middelheim Antwerpen cleanroom Middelheim Antwerpen cleanroom Middelheim Antwerpen
Gedane diensten: cleanroom en isotherme constructie

Gevelbedekking slachthuis Debra te Tielt

In het slachthuis voerden we onlangs verschillende werken uit. Naast werken binnen in het gebouw, hebben we ook de gevel bekleed met grijze sandwichpanelen. Kristof Naert is ook uw partner voor industriële gevelbekleding.
gevelbekleding slachthuis Debra Tielt gevelbekleding slachthuis Debra Tielt gevelbekleding slachthuis Debra Tielt gevelbekleding slachthuis Debra Tielt gevelbekleding slachthuis Debra Tielt
Gedane diensten: gevelbedekking

Ontwerp van een luxueus tuinhuis met sandwichpanelen in Hertsberge

In Hertsberge plaatsten we een luxueus tuinhuis bestaande uit sandwichpanelen. De panelen werden aan de buitenkant later afgewerkt met stenen in combinatie met hout. Dit gebouw werd ontworpen met occasie panelen en de mooie kant van de panelen zit aan de binnenkant van de schuur.
Luxueus tuinhuis te Hertsberge Luxueus tuinhuis te Hertsberge Luxueus tuinhuis te Hertsberge Luxueus tuinhuis te Hertsberge Luxueus tuinhuis te Hertsberge
Gedane diensten: tuinhuis

Bekleding terras in Ingelmunster

In Ingelmunster (West-Vlaanderen) bekleedden we de muren van een terras in stijlvolle grijze sandwichpanelen. Verder installeerden we hierbij bijhorende waterdichte verlichtingsarmaturen. Een ideaal terras om tot rust te komen!
bekleding terras Ingelmunster bekleding terras Ingelmunster bekleding terras Ingelmunster bekleding terras Ingelmunster bekleding terras Ingelmunster
Gedane diensten: gevelbekleding

Mobiel toilet uit panelen

Dit mobiel toilet werd ontwikkeld uit panelen. Het wordt gebruikt op evenementen. Een groot voordeel van dit toilet is dat het kant en klaar kan afgezet worden. Het staat op wielen en het blijft op wielen. Andere types van verplaatsbare toiletten voor festiviteiten moeten van een remorque worden afgeladen, en daarna terug worden opgehaald, wat hier niet het geval is.
mobiel toilet mobiel toilet mobiel toilet mobiel toilet mobiel toilet mobiel toilet
Meer speciale projecten op maat: speciale projecten.

Luxe poolhouse in Waregem

In Waregem werd een poolhouse met zelfdragende sandwichpanelen geplaatst. De constructie werd later afgewerkt met houten latten.
luxe poolhouse Waregem luxe poolhouse Waregem luxe poolhouse Waregem luxe poolhouse Waregem luxe poolhouse Waregem
Meer over poolhouses: poolhouse.

Volgende

Vorige

1 2 3 4 5 6