Facebook pagina van Kristof Naert Bvba
Ce site en Français  

Bvba Naert Kristof

Hendrik Consciencestraat 9 8770 Ingelmunster

Tel: 0477 / 28 54 40

Mail: info@naertkristof.be

Of contactformulier:

Klik hier 

Wij werken met de uiterst kwalitatieve materialen van Joris Ide en Isocab:

sandwichpanelen Isocab


sandwichpanelen Joris Ide

Foto's van onze werken

Hieronder vindt u foto's van een greep uit onze projecten. We hebben getracht om zoveel mogelijk verschillende types projecten op te lijsten.
U kan op de foto klikken om hem in het groot, in een diavoorstelling te bekijken.
Indien we een werk bij u hebben uitgevoerd mag u ons steeds enkele foto's opsturen, en we plaatsen ze bij op onze site.

Stijlvolle binneninrichting buurtwinkel Huis Maria in Hulste

Met behulp van stijlvolle panelen bekleedden we het interieur van buurtwinkel Huis Maria in Hulste. Dit was een groot project, inclusief cleanroom en koelruimte, en dat ook een heel stijlvolle uitstraling heeft. We gebruikten de kwalitatieve materialen van Isocab. De foto's werden gemaakt door Isocab.
U kan op een van de foto's klikken om een pagina te openen met alle foto's van dit project.
Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste Huis Maria Hulste
Gedane diensten: binneninrichting en cleanroom.

Stijlvolle binneninrichting bij traiteur Gastro te Harelbeke

Met behulp van stijlvolle vlakke zwarte panelen bekleedden we het interieur van traiteur Gastro. Er werd ook gekozen voor makkelijk afwasbare panelen, en klapdeuren die voorzien zijn van inox stootranden. De foto's werden gemaakt door Isocab.
deur met stootranden binneninrichting Gastro slager - traiteur Gastro cleanroom Gastro Harelbeke Gastro te Harelbeke - West-Vlaanderen toonbank met daarachter zwarte afwasbare panelen interieur van Gastro te Harelbeke
Gedane diensten: binneninrichting en cleanroom.

Realisatie in Izegem

Met behulp van stijlvolle sandwichpanelen bekleedden we onderstaand gebouw in Izegem. Er werd ook gekozen voor makkelijk afwasbare panelen, en klapdeuren die voorzien zijn van inox stootranden. De foto's werden gemaakt door Isocab.
sandwichpanelen izegem sandwichpanelen izegem sandwichpanelen izegem sandwichpanelen izegem sandwichpanelen izegem

Wandbekleding bedrijvencentrum Roeselare

Onlangs mochten we bardagewerken uitvoeren bij Bedrijvencentrum Regio Roeselare. Hieronder vindt u ook een foto van hoe de gevel eruit zag voor onze werken.
wandbekleding bedrijvencentrum Roeselare wandbekleding bedrijvencentrum Roeselare originele gevel voor de bardage installeren van de sandwichpanelen afgewerkte gevel
Meer info over wandbedekking: wandbedekking.

Herbekleden van een stacaravan met sandwichpanelen

We werden gecontacteerd voor het herbekleden van een stacaravan met sandwichpanelen. De originele houten latten werden verwijderd, en vervangen door duurzame metalen panelen. Ook rond de ramen werden bijhorende metalen boorden gemaakt. Foto's van voor, tijdens en na de werken kan u hieronder terugvinden.
herbekleden van een stacaravan met sandwichpanelen herbekleden van een stacaravan met sandwichpanelen herbekleden van een stacaravan met sandwichpanelen herbekleden van een stacaravan met sandwichpanelen herbekleden van een stacaravan met sandwichpanelen
Meer info over bardage met sandwichpanelen: bardage met sandwichpanelen.

Constructie van een tuinhuis met sandwichpanelen

Onderstaand vindt u enkele foto's van een tuinhuis bestaande uit sandwichpanelen. Hierbij werd ook de binnenkant ingericht.
constructie van een tuinhuis met sandwichpanelen constructie van een tuinhuis met sandwichpanelen constructie van een tuinhuis met sandwichpanelen constructie van een tuinhuis met sandwichpanelen constructie van een tuinhuis met sandwichpanelen
Meer info over een tuinhuis met sandwichpanelen: tuinhuis met sandwichpanelen.

Renovatie van een keuken in West-Vlaanderen

We voerden in West-Vlaanderen een renovatie uit van een keuken. Foto's van voor en na de verbouwing kan u hieronder terugvinden.
renovatie van een keuken renovatie van een keuken renovatie van een keuken renovatie van een keuken
renovatie van een keuken renovatie van een keuken renovatie van een keuken renovatie van een keuken

Gevelbedekking in Wervik

In Wervik voerden we werken uit waarbij we de gevel van een bestaand gebouw volledig bedekten met grijze sandwichplaten. U kan foto's van voor en na de werken terugvinden. Geef toe: met behulp van deze stijlvolle sandwichpanelen ziet de gevel er toch stukken beter uit!
gevelbekleding in Wervik gevelbekleding in Wervik gevelbekleding in Wervik gevelbekleding in Wervik gevelbekleding in Wervik
Gedane diensten: gevelbedekking

Constructie van een prieeltje

Wij ontwikkelden volgend wit prieeltje in een tuin om in stijl tot rust te komen.
prieeltje prieeltje prieeltje prieeltje prieeltje
Gedane diensten: prieel

Volgende

1 2 3 4 5 6